Artfair Suomi 2019

 epic.no ble invitert av MUU – den finske organisasjonen for utradisjonelle kunstuttrykk – til å delta ved deres biennale «Art Fair Suomi». Vårt bidrag ved utstillingen var en messestand fra hvilken vi bød utstillingsbesøkere epic.no sin nylagde Victory Gin, kransekake med smellbonboner som inneholdt dikt fra den for anledningen nyoversatte «A Disgustingly Fat Woman», og for øvrig kjøp og gjennomsyn av et utvalg av våre produkter – deriblant «Mor, far barn» – en serie blyanttegninger som er tegnet med en blyant fra en Hirst-installasjon.

Å tilrettelegge for gode samtaler og møter med publikum var vår hovedhensikt med installasjonen. Det oppsto mange interessante diskusjoner om bl.a. forlagsdrift og vekstøkonomi, om kultur som salgsvare og added values, om stordata, algoritmebaserte kundeanalyser og nettgiganter som f.eks. Amazon. Finnene fikk fort sansen for kransekake, men trengte opplæring i bruk av smellbonbonene.

Organisasjonsnummer:

930915785

Følg oss