Nye utgivelser julen 2021

Leter du etter unike, underfundige eller utspekulerte julegaver, skal du ikke se bort ifra at en av våre nyeste utgivelser kan være midt i blinken.


Fuck Månen

Stein Holtes første bok, «Fuck Månen», er en samling av poesi, pønk, kjærlighet etc. fra perioden 1967-2012.

«Fuck Månen» kom ut for første gang i 2012 og ble umiddelbart en kultklassiker. Forfatteren er en legende i norsk undergrunnkultur og her har han samlet hele sin produksjon av dikt, kortprosa og rocketekster fram til utgivelsestidspunktet i et overflødighetshorn av en bok. Fuck Månen ble raskt utsolgt i to opplag og er nå endelig tilbake i salg.

384 sider, 250 kr

Bestill her


Turist i egen by – Spaserturer i Bydel Sagene

I en hektisk tilværelse er det fullt mulig å bo og leve et helt liv et sted uten å bli kjent med omgivelsene. Denne lille boka er et forsøk på å gi litt hjelp til å være turist i eget nabolag. Man trenger egentlig bare å sette farten i ruslemodus og løfte blikket for at den gata hvor man ellers løper etter bussen, skal kunne bli ny og spennende. Bydel Sagene er den bydelen som har størst arkitektonisk variasjon og mangfold i Oslo, så her er det mer enn nok å oppleve.
124 sider, 250 kr

Bestill her


Samstemt Kaos-kalenderen 2022

Hvis du gikk glipp av Samstemt Kaos-utstillingen til Une Holden Vadstein og Nathalie Melseth tidligere i høst, så fortvil ikke. Denne praktiske og dekorative kalenderen gjengir høydepunktene fra utstillingen og lar deg møte 12 forbløffende motiver som ikke har noe som helst med hverandre å gjøre – eller har de kanskje det? De klinger i hvert fall samstemt sammen i det skjønneste kaos.
A4-format, 180 kr

Bestill her


Torggata Blad 03/21

Årets siste nummer av Torggata Blad har borgerlønn som tema. Her finner du tekster, bilder, påfunn og innfall som reflekterer over fenomenet fra ulike verdisyn og perspektiv.
96 sider, 190 kr

Bestill her

Organisasjonsnummer:

930915785

Følg oss